Nyheder 2018

Så har vi skudt et spændende 2018 i gang. I år har vi lavet en masse nye tiltag og vi har fået et løb. Her er nogle overskrifter på året:

  • I år fejrer vi 90 års Jubilæum så sæt allerede nu kryds i kalenderen Lørdag den 21. April. DMU afholder Race day denne dato. Derfor har vi benyttet lejligheden til afholde 1 afd af klubmesterskabet + Jubilæums fest. Mere info omkring dagen vil komme senere i foråret.
  • Vi vil forsøge at gøre mere ud af at skaffe sponsere. Er der nogle af jer der vil være med til at tage bolden på den opgave, så kontakt endelig en fra bestyrelsen omkring det.
  • Vi vil afholde nogle workshops omkring brugen af vores Transponder system. Tag fat i Ole Rebbe hvis i ønsker at deltage.
  • Vi har et DMU Mini/Maxi C Cup, 30 Juni, hvor vi selvfølgelig håber på masser af frivillige der har lyst til at bakke op om arrangementet.
  • I Klubhuset vil der blive ophængt en  “To Do Liste” så hvis man har tid og lyst altid kan springe på en af de mange opgaver vi har i klubben
     
    Se mere her på hjemmesiden under info og kalenderen. Officiel åbnings dag er lørdag 24 marts.

Er der nogle der render rundt med en god ide, eller har lyst til at bidrage til klubben på en eller anden måde, så kom endelig frem. Vi kan altid bruge jeres hjælp.

 
 Vi glæder os til at se jer på Crossbanen Mvh Bestyrelsen