Nyheder 2019

Så har vi skudt et spændende 2019 i gang. I år har vi lavet en masse nye tiltag og vi har fået et løb. Her er nogle overskrifter på året:

  • Vi gentager succesen fra sidste år og har igen lavet 6 afdelinger af klubmesterskabet. Vi har valgt at starte og slutte med en lørdag hvor vi kører 1+2. afd og 5+6. afd. OBS i år vil det være et krav man benytter transponder, for at blive talt med i klubmesterskabet. (Gælder kun stor bane).
  •  Vi vil afholde nogle workshops omkring brugen af vores Transponder system. Tag fat i Ole Rebbe hvis i ønsker at deltage.
  • Vi har et DMU Mini/Maxi C Cup + DM Pitbike 10 august. hvor vi selvfølgelig håber på masser af frivillige der har lyst til at bakke op om arrangementet.
  • I Klubhuset vil der blive ophængt en  “To Do Liste” så hvis man har tid og lyst altid kan springe på en af de mange opgaver vi har i klubben
     
    Se mere her på hjemmesiden under info og kalenderen. Officiel åbnings dag er lørdag 23 marts.

Er der nogle der render rundt med en god ide, eller har lyst til at bidrage til klubben på en eller anden måde, så kom endelig frem. Vi kan altid bruge jeres hjælp.

 
 Vi glæder os til at se jer på Crossbanen Mvh Bestyrelsen